Hier zijn 4 tips voor het decoreren van een vloer

door admin
Vloeren

Als het op je woonkamer aankomt, wil je een sfeer creëren die uitnodigend en gezellig is. Dit is natuurlijk veel moeilijker voor ruimtes met harde vloeren; kijk maar eens naar de verscheidenheid aan vloerkleden die we hebben! Maar maak je geen zorgen – we kunnen je helpen om iets te vinden dat bij je past!

Tapijt

Tapijt is een zachte en warme structuur voor je voeten om op te lopen. Of het nu hoogpolig of laagpolig is, het is verkrijgbaar in tal van kleuren. Het is vrij eenvoudig te installeren en tapijten kunnen vele jaren meegaan met slechts een beetje aandacht. Het enige nadeel kan zijn dat je hem vaker moet schoonmaken als iemand er iets op morst. Maar door de vloerbedekking in de woonkamer is het geen probleem dat de vloer vies wordt.

Vloertegels

Vloertegels worden vaak over het hoofd gezien voor de woonkamer, maar ze zijn een perfect idee. Je kunt er vloerverwarming in hebben, wat erg leuk en gezellig is aan je voeten.Vloertegels zijn er in allerlei kleuren en maten, maar het leuke is dat je de look kunt veranderen met verschillende patronen. Het kan elke vorm hebben, afhankelijk van de grootte, maar de meest populaire zijn vierkant of rechthoekig. Deze tegels zijn super duurzaam en gaan lang mee. Ze zijn ook heel gemakkelijk schoon te maken, je hoeft maar op een knop te klikken en ze doen de rest!

Vinyl

Een andere optie is om vinyl in de woonkamer neer te leggen. Vinyl is verkrijgbaar in een hele reeks kleuren en ontwerpen, waaronder ’tegelachtige’ of ‘houten vloer’-tegels. Sommige mensen hebben moeite om onderscheid te maken tussen de twee, maar als je beter kijkt, zou het vrij duidelijk moeten zijn. Vinyl is eenvoudig te installeren en niet duur. Het vereist weinig tot geen onderhoud en is snel en gemakkelijk schoon te maken als het vuil of vlekken krijgt! Vinyl is verkrijgbaar in verschillende diktes, toplaag bepaalt slijtvastheid, kleur en patroon. Vinyl staat bekend om zijn lange levensduur.

Laminaat

Het is vermeldenswaard dat laminaat goed kan werken als vloeroptie voor de woonkamer. Bovendien is het relatief eenvoudig te installeren. De laminaatvloer is onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Zelfs als u per ongeluk morst of het per ongeluk vuil zou maken, hoeft u niet veel tijd te besteden aan het schoonmaken, omdat het laminaat heel gemakkelijk op te ruimen is. Laminaat is ook heel gemakkelijk schoon te maken. Het kan echter lastig zijn, afhankelijk van hoe vuil het is. Een stofzuiger en een vochtige doek of dweil zouden de truc kunnen doen.

Ook interessant