Slotenmaker een dankbaar beroep

door admin
16 keer bekeken
Slotenmaker

Een slot is erg belangrijk want niemand kan zonder. Niet iedereen heeft iedere dag een slotenmaker nodig. Op sommige momenten is het daarom wel prachtig dat een slotenmaker toch vierentwintig uur per dag bereikbaar is. Een slot moet van goede kwaliteit zijn, want net zoals de deurklink wordt een slot ontelbaar veel keren gebruikt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat een slot niet kapot is, maar dat iemand gewoon de sleutel heeft vergeten. Ook dan is de slotenmaker de held van de dag. Het is een eeuwenoud beroep en het vereist de nodige kennis en de juiste gereedschappen.

Afgebroken of vergeten huissleutels

Net zoals bij vele andere beroepen zijn er ook vakverenigingen en kwaliteitskeurmerken voor slotenmakers in het leven geroepen. Dit is vooral voor de bescherming van de klant. Bedrijven met keurmerken staan voor een bepaalde service, kwaliteit en garantie. En dankzij deze keurmerken worden klanten niet opgelicht en kunnen een normale rekening verwachten. Een slotenmaker staat dag en nacht klaar en eenvoudig worden gebeld via de centrale. Met sloten en sleutels kan van alles gebeuren en dan is het toch prettig als er midden in de nacht even naar de centrale kan worden gebeld voor een betrouwbare slotenmaker.

Nieuw slot of noodzaak?

Om wat voor reden dan ook kunnen mensen kiezen voor het laten aanbrengen van nieuwe sloten. Soms is er geen keuze vanwege een inbraak en dan moet er gewoon een nieuw slot in de deur. Wanneer het slot geforceerd is en niet meer kan worden gerepareerd rest er nog maar één ding en dat is een nieuwe kopen. De slotenmaker in Tessenderlo is snel ter plaatse om een woning weer veilig afsluitbaar te kunnen maken. Voorzien van ervaring, kennis en de juiste gereedschappen is de klus vaak snel geklaard en de factuur fatsoenlijk.

een sleutel in een slot

Sloten en sleutels

De slotenmaker kan niet alleen voorzien in een nieuwe cilinder voor het slot. Ook voor het laten bijmaken van extra sleutels ga je naar de slotenmaker toe. Naast nieuwe cilindersloten en vele sleutels voorziet de slotenmaker ook in ringetjes en labeltjes om de aan sleutels te bevestigen. Op deze manier ben je in één keer klaar en is duidelijk welke sleutel voor welke deur is. De slotenmaker is er dus altijd.

Related Posts